«

»

jan
05

Sex dukke – få et bedre single-liv med en Sex dukke

Har du ingen seksuel partner så overvej at købe en sex dukke. En sex dukke er et underholdende sex-redskab, der er med til at give singler mere morskab i hverdagen.

Sex dukke – få mere sjov i sengen sammen med en flot sex dukke

Er du single, så er en af de ting, som du kan afprøve for at få mere gang i sex-livet, en sex dukke. sex dukker har været et populært sex-legetøj for singler i mange årtier og kan anvendes af såvel kvinder som mænd. Dette indlæg vil berette mere om Lolita-dukker, hvor du kan købe dem, og hvor meget de koster.

Hvad er en sex dukke?

En sex dukke er et sex-legetøj, som forestiller en oppustelig mand eller kvinde. De forskellige seksuelle områder – munden, penis, skede, anus – kan i visse tilfælde vibrere, ligesom at de med nogle modeller kan fjernes og/eller skiftes ud med hinanden. sex dukker stammer historisk fra det syttende århundrede, hvor de blev brugt af franske og spanske sømænd, som var ude på havet uden kvindeligt selskab i mange uger eller måneder.

Forskellige slags Lolita-dukker

De billigste slags Lolita-dukker er som regel lavet af vinyl og har kun en overfladisk lighed med ’rigtige’ mennesker. Penis og skede har som regel et grovt og kunstigt udseende, men på grund af deres relativt lave pris, så er mange villige til at se gennem fingrene med dette. Dog vil disse dukker også ofte briste efter kun kort tids brug, hvorfor du tit kan være bedre stillet med at betale lidt mere for din dukke.

Sex dukker af mellemkvalitet er lavet af stærkere latex, mens at de dyreste dukker er lavet af silikone. Disse dukker ligner meget mere virkelige personer, og hvis du har pengene til det, kan det være en både god og landtidsholdbar investering.

Hvor kan jeg finde Lolita-dukker?

Du kan finde din sex dukke online såvel som i traditionelle sex-butikker. Dukkerne findes både i mandlige og i kvindelige udgaver, om end kvinde-modellerne typisk er langt i overtal. Priserne på Lolita-dukker svinger meget fra model til model, og kan koste lige fra få hundrede kroner til i omegnen af 2000 kroner per dukke. Dukkerne kommer i mange forskellige modeller, uanset hvilken slags kropsbygning eller race du er interesseret i.

1 kommentar

  1. Henrik Poulsen siger:

    En sex dukke er som du skriver perfekt for singlemænd, og jeg har selv, investeret i en for ikke så lang tid siden. En rigtig lækker luksus sex dukke der altid er klar på sjov.

    Jeg vil anbefale at købe dem online, det er langt billigere.

Skriv et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.

Du kan bruge disse HTML tags og attributter: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>